تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/03/02 - 09:15
کد خبر: 471114

سخنرانی رهبرانقلاب در سالگرد رحلت امام(ره)

سخنرانی رهبرانقلاب در سالگرد رحلت امام(ره)

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران از حضور مقام معظم رهبری و سخنرانی معظم له در مراسم سی‌ و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: بعد از چند سال کرونا، امسال فرصت بسیار استثنائی و مهمی رقم خورده که ان شاء الله حضور مردم از سراسر کشور را در این مراسم شاهد خواهیم بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: بزرگداشت حضرت امام(ره) رسالت خطیری بر دوش همه ما است و باید به عنوان یک وظیفه اخلاقی، دینی و انقلابی به آن نگاه کنیم؛ چرا که امام خمینی(ره) تمام هویت انقلاب ما است و مقام معظم رهبری هم با صراحت فرمودند که این انقلاب بی نام خمینی(ره) در هیچ جای جهان شناخته شده نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران تأکید کرد: همه ادارات، نهادها و مردم باید این را باور داشته باشند. بحمدالله مردم ما ثابت کرده‌اند که با امام و ارادت به امام عجین هستند و هیچ وقت امام را فراموش نخواهند کرد.

حجت‌الاسلام محمودی یادآور شد: بدیهی است که همه مجموعه‌ها برنامه‌ریزی لازم را انجام داده‌اند و دارند خودشان را برای گرامیداشت حضرت امام(ره) آماده می‌کنند. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هم به عنوان متولی مراسم‌های ملی و انقلابی در کل کشور، ستاد برگزاری مراسم را در همه استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل داده و جلسات آنها با حضور تمامی دستگاه‌ها، به ویژه مجموعه‌ها و فعالان مردمی تشکیل می‌شود و دارند خودشان را برای برگزاری مراسم آماده می‌کنند.

وی افزود: قسمت عمده توجهات بر مراسم حرم حضرت امام متمرکز است که در روز ۱۴ خرداد با حضور مقام معظم رهبری و سخنرانی معظم له برگزار می‌شود؛ و همه از سراسر کشور دارند خودشان را برای حضور در این مراسم آماده می‌کنند ولی در عین حال طبیعی است که زمینه حضور قسمت عمده‌ای از ملت ما در حرم امام فراهم نیست و باید برنامه مناسبی برای آنها پیش بینی شود. لذا ستادهایی تشکیل شده و برنامه‌های محتوایی و کارهایی که می‌تواند در کل کشور جهت بزرگداشت امام پیش بینی شود، طراحی شده و در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد ان شاء الله سراسر ایران شاهد برنامه‌های ویژه حضرت امام(ره) خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در خصوص جزئیات برنامه‌های سی و چهارمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(ره)، اظهار داشت: چند سال کرونا برای حضور مردم و عاشقان امام از سراسر کشور وقفه‌ای را ایجاد کرد؛ بحمدالله مراسم تعطیل نشد و به طور محدود و مدیریت شده برنامه‌هایی برگزار شد اما عاشقان امام از سراسر کشور نتوانستند آن جمعیت میلیونی را شکل بدهند و آن حضور میدانی با شکوه را به رخ دشمن بکشانند. بدیهی است که بعد از چند سال کرونا، امسال فرصت بسیار استثنائی و مهمی رقم خورده که ان شاء الله حضور مردم از سراسر کشور را در این مراسم شاهد خواهیم بود.

محمودی یادآور شد: در حقیقت مراسم بزرگداشت امام مرکز وفاق تمام تفکرات، جریانات و سلایق سیاسی است؛ یعنی تمام کسانی که انقلاب، امام، ولایت فقیه و جمهوری اسلامی را قبول دارند ان شاء الله می‌آیند و یکصدا برای بزرگداشت امام برنامه‌ریزی می‌کنند و من فکر می‌کنم ان شاء الله امسال شاهد شکوه بیشتر مراسم در حرم امام و سراسر کشور باشیم.

وی تصریح کرد: قسمت عمده مراسم سراسر کشور شب‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد در مساجد و هیأت‌های مذهبی است که زمینه آن وجود دارد و برنامه‌های ویژه‌ای در مساجد سراسر کشور طراحی شده و کارهای محتوایی و فضاسازی‌های میدانی و تبلیغی توسط شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید دیده شود. همچنین تولید محتواهای مناسب برای فضای مجازی بسیار مهم است و باید همه دستگاه‌ها فضای مجازی را جدی بگیرند. ما معتقدیم که خیلی بیشتر اینها باید برای امام در فضای مجازی کار کنیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران ادامه داد: هنرمندان، صاحب‌نظران و کسانی که ظرفیت‌های هنری دارند در حوزه فضای مجازی تولیدات محتوایی با موضوع معرفی شخصیت، تفکر و آرمان‌های امام کار کنند؛ که به تعبیر مقام معظم رهبری خدای ناکرده کسی راه و خط امام(ره) را تحریف نکند و طور دیگری جلوه بدهد.

محمودی گفت: در حوزه کارهای محتوایی و مراسمی بزرگداشت امام خمینی(ره) تمام همت خودمان را به کار می‌بندیم. البته به کارگیری ظرفیت‌های مردمی بسیار مهم است. یکی از چیزهایی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دنبال می‌کند این است که اگرچه در جلسات ستادی ما مسئولین و مدیران نهادها و ادارات حضور دارند ولی ظرفیت‌های مردمی برای ما خیلی مهم است. در واقع امام با مردم انقلاب کرد و حضور مردم این انقلاب را بیمه کرده است.

وی افزود: ان شاء الله همچنان باید این ظرفیت را داشته باشیم و یکی از سیاست‌های مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این است که بتوانیم در سراسر کشور تشکل‌های مردمی، سازمان‌های مردم نهاد و کسانی که در این حوزه می‌توانند فعال باشند را به میدان بیاوریم و امیدواریم در این حوزه موفق باشیم و قدم‌های مؤثری را برداریم.

منبع: ایرنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در ستایش بانوی نمونه‌ای که دیدار آخر را به بهشت موکول کرد
تغییر در فرایند پذیرش دانشجومعلمان
جدیدترین خبر از طارمی در المپیاکوس
عربستان در خدمت پروژه های آمریکایی-صهیونیستی است
تعیین تکلیف سهام عدالت در دستورکار مشترک مجلس و دولت
نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید در انتظار تأیید دفتر رهبری
واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا
محل استقرار تجمع نیروهای متجاوز در مرکز پشتیبانی نیروهای زمینی در عریفجان و رادار پایگاه علی السالم آمریکا در کویت منهدم شدند
بزرگداشت رهبر شهید و دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی در دانشگاه امام صادق
توانیر: تلاش برای رفع آسیب شبکه برق در استان های جنوبی ادامه دارد
قیمت طلا و سکه در ۲۶ تیر ۱۴۰۵
عقب‌نشینی برابر دشمن، محکوم است/ تعرض به زیرساخت‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
صالحی: کشورهای منطقه بازی مقصرنمایی را کنار بگذارند
هشدار وزیر کار به امارات از تریبون بریکس: سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهید
قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌کند
حاج علی اکبری: اخراج آمریکا از منطقه و ازاله رژیم صهیونیستی بخشی از انتقام ملت ایران است
واکنش مجید مجیدی به اظهارات توهین‌آمیز معاون ترامپ
سردار موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند بر سر دشمن تا بازگشت آرامش به جنوب ادامه خواهد داشت
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
فعالیت بندر لافت بدون وقفه ادامه دارد / پل‌های آسیب‌دیده امروز ترمیم می‌شوند
ادعای کویت درباره آسیب دیدن تاسیسات آب و برق این کشور در تبادل آتش میان ایران و آمریکا
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top